Bericht versturen
Thuis ProductenDe Container van de gevaarlijk Afvalopslag

De Opslagcontainer 40/20 Voet van het laboratorium Chemische Gevaarlijke Afval

Certificaat
China Changsha Yonglekang Equipment Co., Ltd. certificaten
China Changsha Yonglekang Equipment Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

De Opslagcontainer 40/20 Voet van het laboratorium Chemische Gevaarlijke Afval

De Opslagcontainer 40/20 Voet van het laboratorium Chemische Gevaarlijke Afval
De Opslagcontainer 40/20 Voet van het laboratorium Chemische Gevaarlijke Afval

Grote Afbeelding :  De Opslagcontainer 40/20 Voet van het laboratorium Chemische Gevaarlijke Afval

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: YLK
Certificering: ISO, CE
Modelnummer: Yka-40H
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 eenheid
Prijs: USD5000-USD40000
Verpakking Details: 40 of 20 voet container
Levertijd: 10-15 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Paypal, Alibaba-Handel, Creditcard
Levering vermogen: 100units per maand

De Opslagcontainer 40/20 Voet van het laboratorium Chemische Gevaarlijke Afval

beschrijving
Productnaam: De Opslagcontainer 40/20 Voet van het laboratorium Chemische Gevaarlijke Afval Gebruik: Voor gebruikte opslag van het laboratorium de chemische afval
Volume: 40 of 20 voet container Kleur: Grijs, Groen
Materiaal: Geschilderd Ijzer of Roestvrij staal Garantie: Één Jaar
Hoog licht:

De chemische Container van de Gevaarlijk Afvalopslag

,

40Foot de Container van de gevaarlijk Afvalopslag

,

20Foot de chemische containers van de afvalopslag

De Opslagcontainer 40/20 Voet van het laboratorium Chemische Gevaarlijke Afval

 

Productinleiding

Veilig is het opslaan van gevaarlijk materialen en afval een noodzaak voor vele bedrijven. De openlucht Chemische Opslaggebouwen verstrekken een efficiënte oplossing om deze behoefte te vervullen. Het gevaarlijke materialenkabinet is de ideale oplossing voor het beschermen van personeel tegen de gevaren verbonden aan het opslaan van en de behandeling van brandbare vloeistoffen.

Onze brandbare veiligheidskabinetten verzekeren maximumveiligheid voor personeel en faciliteiten.

De potentieel gevaarlijke chemische producten zijn aanwezig in meeste werkplaatsen en de instellingen, met inbegrip van scholen en universiteiten.

 

Toepassingen

Wijd gebruikt in universiteiten, wetenschappelijke onderzoekinstituten, testende instellingen, ziektecontrole en medische behandeling, milieukwaliteitscontrole, water en watermilieubescherming, goedereninspectie, en mijnondernemingen enz.

 

Productvertoning

De Opslagcontainer 40/20 Voet van het laboratorium Chemische Gevaarlijke Afval 0

 

 

Productparameters

Algemene Afmeting L 12200mm x W 2440mm x H 2900mm
Het systeem van de ventilatiereiniging Explosiebestendige geabsorbeerde frequentie en centrifugaal, zure mist
Koelsysteem De explosiebestendige airconditioning van de frequentieomzetting
Voeding 3KW, AC 220V
Facultatieve toebehoren Verre controle en alarmsysteem
Standaardconfiguraties 1. Explosiebestendige airconditioner: 1 reeks
2. de ventilator van de omschakelaarsuitlaat: 1unit
3. Zure mist het desodoriseren reinigingstoren: 1unit
4. Explosiebestendige temperatuur en vochtigheidsdetector: 1unit
5. Vaste brandbare gasdetector: 1unit
6. Explosiebestendige fluorescente lampen: 2pcs
7. Explosiebestendig noodsituatielicht: 1 reeks
8. Alarmlichten: 2pcs
9. Positieve druk aërobe apparaten: 1set
10. Brandbestrijdingskleding: 1set
11. Brandbestrijdingsschoenen: 1set
12. Het persoonlijke systeem van de nevelreiniging: 1set
13. Tank van de afval de vloeibare terugwinning: 1pc
14. Opslagrek: open opslagrek

 

 

Functiesinleiding

 1. Ventilatie, uitlaat en het systeem van de afvalreiniging: YKA-gebruiken de kabinetten van de het afval tijdelijke opslag van het reekslaboratorium de veranderlijke ventilators van de frequentie anticorrosieve uitlaat voor uitlaat in real time, en apparaten de in twee stadia van de afvalreiniging voor universiteitsreiniging. Het materiaal heeft de voordelen van hoge reinigingsefficiency, sterke corrosieweerstand, machtsconsumptie met hoge weerstand, met geringe geluidssterkte, lage, kleine grootte, geschikte demontage en onderhouds, lichtgewicht en duurzame, en mooie verschijning.
 2.  
 3. Systeem van de gevaarlijk afval het interne opslag: YKA-keurt het kabinet van de het afval tijdelijke opslag van het reekslaboratorium een open opslagrek goed, dat voor opslag en verwerking geschikt is.
 4.  
 5. Veiligheid en explosiebestendig systeem: YKA-de reeksen de opslagkabinetten van het laboratoriumafval beogen de brandbare en explosieve kenmerken van laboratoriumafval.
 6.  
 7. Het systeem van de lekkageterugwinning: De binnenmuren van YKA-reekslaboratorium verspillen tijdelijke opslagkabinetten allen worden gemaakt van zware anticorrosieve deklagen. Na een speciale installatiemethode, wordt de lekkage natuurlijk verzameld, en er is geen speciale tank van de lekkageinzameling om de betrouwbare terugwinning van intern lekkageafval aan de Pool van de lekkageinzameling te verzekeren.
 8.  
 9. Het anticorrosieve systeem de binnenmuur, het interne opslagsysteem en de grondplaat van YKA-de kabinetten van de het afval tijdelijke opslag van het reekslaboratorium worden allen gemaakt van zware anticorrosieve verf en het schilderen om ervoor te zorgen dat het systeem tegen corrosie in ruwe milieu's beschermd is en het gevaarlijke afval niet zal lekken.
 10. Van de het systeemyka reeks van de brandnoodsituatie van het het laboratoriumafval voldoen de producten van het de tijdelijke opslagkabinet aan de norm van de Diploma middelbare schoolbrandbeveiliging. In termen van brandnoodsituatie, is een speciaal brandkabinet geïnstalleerd bij de ingang, een speciaal brandblusapparaat want het gevaarlijke afval ingebouwd is, en het systeem is uitgerust met dubbele veiligheidsuitgangen en noodsituatieindicatoren, en een deur van de noodsituatievlucht is geïnstalleerd in het opslaggebied om dat in het geval van de de plotselinge noodsituatie en vlucht van de rampenbrand te verzekeren.
 11. Persoonlijk Beschermingssysteem: YKA-zijn de kabinetten van de het afval tijdelijke opslag van het reekslaboratorium uitgerust met persoonlijke beschermingskabinetten, de ingebouwde ademhalingsapparaten van de positieve druklucht, persoonlijke beschermende kleding, beschermende schoenen en handschoenen op buiten het product. Verzeker de veiligheid van het personeel van de noodsituatiereactie in het geval van plotselinge rampen. Bovendien is een apparaat van de nevelreiniging in openlucht ook geïnstalleerd, zodat het personeel kan op tijd schoonmaken en zuiveren wanneer zij in contact met gevaren tijdens afvalverwijdering komen om persoonlijke veiligheid te verzekeren. Bovendien de YKA-reeksen van laboratorium tijdelijke opslagkabinetten zijn uitgerust met observatievensters voor het personeel om de interne voorwaarden waar te nemen alvorens het kabinet verspillen in te gaan om operationele veiligheid te verzekeren.
 12. Het volledig automatische controlealarm en van het het systeemyka systeem van de noodsituatieverwijdering van het het laboratoriumafval het de opslagkabinet zijn uitgerust met temperatuur, vochtigheid en brandbare gasopsporing en alarmsystemen. Zodra de relevante indicatoren de norm overschrijden, zal het externe alarmsysteem correct en licht alarm sturen. Tegelijkertijd, wordt de uitlaatfan automatisch aangepast aan een krachtige uitlaatwijze om ervoor te zorgen dat de interne lucht aan veiligheidsvoorschriften voldoet, en het giftige en schadelijke uitlaatgas wordt betrouwbaar gezuiverd alvorens wordt gelost.
 13. Antistatisch systeem: YKA-wordt het kabinet van de het afval tijdelijke opslag van het systeemlaboratorium om de veiligheid van de opslag van het laboratoriumafval te verzekeren en mogelijke die rampen te verhinderen door statische elektriciteit worden veroorzaakt, het systeem ook in het leven geroepen met antistatische pijlers en antistatische vloer om de gevaren van statische elektriciteit volledig te lossen.
 14. Het systeem van de temperatuurcontrole de buitenmuurmaterialen van YKA-het kabinet van de het afvalopslag van het systeemlaboratorium allen keurt de isolatiepanelen goed van de dubbel-laaghitte, die de interne temperatuur van het systeem overeenkomstig opslagcapaciteiten kunnen effectief houden. Het product is uitgerust met een systeem van de temperatuurcontrole, dat uit een apparaat van de temperatuuropsporing, een explosiebestendige airconditioner, en een hoogste nevelsysteem samengesteld is. Zodra de temperatuur de vastgestelde temperatuur overschrijdt, zal de explosiebestendige airconditioner automatisch werken. Tegelijkertijd, in het geval van abnormale op hoge temperatuur of brand, is de externe hoogste aërosol automatisch of manueel begonnen om af te koelen.

 

Nodig gebruikerssteun

 1. Plaatsvereisten: Plaatsafmeting 18m×6m, de bodem van het materiaal moet hoger zijn dan de hoogste waterspiegel, zou de plaats vanaf het het leven gebied moeten zijn gebleven en de menigte, zou buiten het explosieve gebied van brandbaar, andere gevaarlijke goederenpakhuizen en de beschermingsgebied met hoog voltage van de transmissielijn moeten zijn.
 2. Vaste vorm gegeven en lekvrije basis
 3. Lekke vloeistof die pool verzamelen
 4. Douchegootsteen
 5. Beschermende omheiningen
 6. Zonschuilplaats
 7. Giftige en schadelijke waarschuwingsborden
 8. Water en voeding

 

Contactgegevens
Changsha Yonglekang Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Unice Du

Tel.: 86 139 2685 3309

Fax: 86-731-8422-5947

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten