Bericht versturen
Thuis

Changsha Yonglekang Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Het Materiaalco. van Tchang-cha Yonglekang, Ltd werd opgericht in April, 2006 en de plaats bepaalt van in de Stad van Tchang-cha, Kapitaal van de Provincie van Hunan, dat in de productie van divers laboratoriummateriaal voor milieubescherming, zoals TCLP (Giftigheid Kenmerkende het Uitlogen Procedure) gespecialiseerd is, superfine poeder enz. die malen. Als één van de Chinese Nationale de Steunondernemingen van het Innovatiefonds, dringen wij bij de zelf-innovatie aan en het materiaal van Laboratorium Shaker Series, de Reeks van de Laboratoriumspijsvertering, de Reeks van de de Molenmachine van de Laboratoriumbal, de Doosreeksen van de Laboratorium Vacuümhandschoen, de Containers van het laboratorium Gevaarlijke Afval en Mobiel Containerpcr laboratorium enz. met succes ontwikkeld. Met onderzoek op lange termijn, bezaten wij 4 octrooien en 45 gebruiksmodellen, definitief 3 softwareauteursrechten en 5 gedeponeerde handelsmerken.

 

YLK heeft negen afdelingen, met inbegrip van Onderzoek en Ontwikkelingsafdeling, de Afdeling van de Netwerkbevordering, Op de markt brengende Afdeling, Internationale Handelsafdeling, Productieafdeling en Financiënafdeling, en bezit twee productieworkshops. het bedrijf heeft ISO9001 verkregen: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008, ISO14001: het milieubeheersysteem van 2004 en OHSAS18001: de certificatie van het 2007 bedrijfsgeneeskundigenbeheersysteem.

China Changsha Yonglekang Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Met meer toen 15 jaar rijke ervaren, bezit YLK grote reputatie van klanten in Universiteiten, Onderzoeksinstellingen, de bedrijven van de derde partijtest en minerale ondernemingen. De klanten worden etc. wereldwijd uitgespreid, met inbegrip van Chinese Academie van Wetenschappen, SGS van Australië, Universitaire Sains Maleisië, Duitse Dyesol.

 

YLK dringt altijd eerst op het principe van „Kwaliteit aan, de Dienst het best“. Welkom om ons te bezoeken. Wij die zich op het samenwerken met u op lange termijn door al ons beste verheugen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij zijn etc. fabriek, specialiteit in laboratoriumschudbekers, de machines van de balmolen, vacuümhandschoendoos, de systemen van de microgolfspijsvertering, wij doen zaken in dit lijnsinice 2006, hoewel het geen lange geschiedenis, met ons bedrijfprincipe is: lagere hoge prijs, - kwaliteit, snelle levering, mooie verpakking, en vooruitgangstehonogy, kunnen wij aan de behoefte van al onze klanten voldoen.

Onthaal aan contact met ons, zich verheugt op het doen businss met u.

Changsha Yonglekang Equipment Co., Ltd. Changsha Yonglekang Equipment Co., Ltd. Changsha Yonglekang Equipment Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : YLK

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 2,000,000-4,000,000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Changsha Yonglekang Equipment Co., Ltd. Certificaten China Changsha Yonglekang Equipment Co., Ltd. Certificaten China Changsha Yonglekang Equipment Co., Ltd. Certificaten China Changsha Yonglekang Equipment Co., Ltd. Certificaten